صفحه اصلی::
دفتر مرکزی انجمن‏های علمی::
فرمها و آئین‏نامه‏ها::
نشریات علمی::
اخبار::
گالری تصاویر::
سوالات متداول::
انجمن دانشکده‏ها::
کنفرانس‏ها و همایش‏ها::
تسهیلات ویژه::

:: افتخارآفرینی انجمن های علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در نهمین جشنواره ملی حرکت ::

دانشگاه علم و صنعت ایران در نهمین جشنواره ملی حرکت، دانشگاه شایسته تقدیر در بخش انجمن های علمی دانشجویی شناخته شد.

در نهمین جشنواره ملی حرکت که از سوم تا پنجم مهرماه 1395 با شعار «حرکت عملی در زمینه اقتصاد مقاومتی با بستر سازی شرکت های دانش بنیان» و به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد؛ 94 دانشگاه با 943 اثر شرکت داشتند که پس از رقابت سنگین و پر جنب ‌و جوش دانشجویان و همچنین برپایی غرفه و ارائه دستاوردهای یکساله‌ دفتر مرکزی انجمن های علمی در حاشیه‌ آن؛ دانشگاه علم و صنعت ایران با دارا بودن تنها 15 انجمن علمی دانشجویی، توانست 6 عنوان درخشان را از آن خود نماید و مقام ارزشمند «دانشگاه شایسته تقدیر در حوزه‌ انجمن های علمی دانشجویی» را پس از دانشگاه تهران و فردوسی مشهد کسب کند.

اسامی انجمن های علمی موفق به به شرح زیر است:

•  انجمن علمی دانشکده مهندسی راه آهن؛ شایسته تقدیر در بخش نشریه
  • انجمن علمی دانشکده مهندسی راه آهن؛ شایسته تشویق در بخش آموزش
  • انجمن علمی دانشکده مهندسی عمران؛ شایسته تشویق در بخش ترویجی
  • انجمن علمی دانشکده مهندسی عمران؛ شایسته تشویق در بخش نشریه
  • انجمن علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی؛ شایسته تشویق در حوزه مسابقه

گفتنی است جشنواره ملی حرکت، ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی بوده و با تأکید بر هم افزایی، تکثیر ایده های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی از سال 1386 کار خود را آغاز نمود.

دفعات مشاهده: 2189 بار   |   دفعات چاپ: 280 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 3823