:: اطلاعیه شماره یک خانه نشریات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۴ |

بسمه تعالی

طبق مصوبه جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی در تاریخ 95/11/23 اعضای هیات نظارت بر انتخابات و کمیته اجرائی انتخابات نشریات دانشگاهی انتخاب شدند.

اعضای هیات نظارت بر انتخابات : دکتر احد قائمی ( مدیر فرهنگی به عنوان دبیر هیات نظارت)، آقای پیام درویشی (نماینده حقوقی)، امیرسهیل میرزائی و محمد مهدی یزدی (اعضای دانشجوئی)

اعضای کمیته اجرائی انتخابات: آقای مهدی شمسی (کارشناس نشریات به عنوان دبیر)، خانم مریم سامعی و امیر عباس پراژنگ (اعضای دانشجوئی) انتخاب شدند.

طبق مصوبه کمیته نظار بر نشریات مراحل زمانی انتخابات نشریات دانشگاهی به شرح جدول زیر اعلام می گردد.

مدت زمان

تاریخ

عنوان فعالیت

سه روز کاری