:: برگزاری اولین رویداد تولید محتوایی دیجیتال قرآن و معارف دینی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱۷ |

AWT IMAGEاولین رویداد تولید محتوایی دیجیتال قرآن و معارف دینی توسط دفتر توسعه فن آوری های نرم و صنایع فرهنگی دانشگاه صنعتی شریف در ماه مبارک رمضان و در محل مصلی امام خمینی(ره)، با هدف تشویق و ترویج تولید محتوای دیجیتالی فاخر اسلامی مبتنی بر ترویج شعائر دینی در بسترهای دیجیتالی و ارتقاء کارآفرینی فناورانه  توسط این اداره با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

علافه مندان می توانند جهت ثبت نام به آدرس http://www.abrezendegi.ir/quran  مراجعه فرمایند

دفعات مشاهده: 427 بار   |   دفعات چاپ: 65 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.165 seconds with 972 queries by yektaweb 3506