بسیار خوب
بسیار ضعیف

:: برگزاری اردوی مشهد ویژه دانشجویان دکتری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۹ |
مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه اردوی فرهنگی زیارتی مشهد مقدس ویژه دانشجویان مقطع دکتری را با شرکت 78 نفر، در تاریخ 24 الی 28 بهمن ماه برگزار نمود. برنامه های ذیل در این اردو برگزار گردید:
- حرم گردی با حضور کارشناس روابط عمومی آستان قدس رضوی(بازدید از موزه قرآن، بهشت ثامن، سالن شمیم رضوان و ...)
گفت و گو پیرامون "تجلی خدا در زندگی انسان" و "انسان طراز قرآنی" با حضور حجت الاسلام دکتر برته.
گفت و گو پیرامون" کارآفرینی" با حضور دکتر شفیعا.
اجرای برنامه های" دعای زیارت،" "آداب زیارت" و "وداع با امام" توسط حجت الاسلام کریمی، معاون محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه.
- برنامه استفاده از مجموعه موج های خروشان.
نشست با اساتید مدعو و مشاور همراع اردو.
- شرکت در دعای کمیل در حرم رضئی و نماز جمعه

-
دفعات مشاهده: 245 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3741