بسیار خوب
بسیار ضعیف

:: برگزاری انتخابات کانون های فرهنگی هنری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۶ |
نتخابات اعضای شورای مرکزی کانون­ های فرهنگی هنری دانشگاه  در تارخ 97/2/25  در ساعت 10 با حضور دبیر کانون ها و نماینده مدیریت فرهنگی سرکار خانم هما حاتمی نسب. آغاز گردید. در ابتدا خالی بودن صندوق ها بررسی و تایید شد و بعد از پلمپ هر صندوق در حضور دبیر کانون مربوطه، رای گیری اغاز گردید.در این تاریخ انتخابات 13 کانون فعال برگزار گردید.
رای گیری در ساعت 13 به پایان رسید.
پس از استراحت به منظور اقامه نماز و صرف ناهار،  از ساعت 14 تا 17 شمارش ارا در حضور نماینده مدیریت فرهنگی، و نمایندگان کانون ها و دبیر شورای هماهنگی کانون ها، خانم سپیده سلطانی صورت گرفت.

دفعات مشاهده: 83 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3741